Press "Enter" to skip to content

Bahagian Terbaik Memenangi Loteri

admin 0

Saya suka kisah pemenang loteri ini … Pemenang Mega Millions, David Sneath meninggalkan pekerjaannya di gudang Ford Motor Co. Parts dengan cepat – setelah dia mengetahui bahawa dia telah memenangi jackpot $ 136 juta. Selepas pergi ke ibu pejabat loteri negeri pusat untuk mengambil cek awal $ 1 juta, dia kembali bekerja dan berteriak kepada bos, “Saya keluar dari sini,” katanya.

Saya dapat bayangkan rupa wajah bosnya. Betapa gambarannya. Berapa lama masa yang anda perlukan  XE88 untuk meninggalkan pekerjaan anda? Sekejap, seperti David? Semasa saya bekerja … (dan saya suka mengatakan – tidak pernah lagi) … Saya sering berkhayal untuk melepaskan pekerjaan saya. Saya masih ingat hari saya berhenti, walaupun setelah bertahun-tahun. Itu adalah kelegaan besar, seperti beban besar yang terlepas dari bahu saya. Saya tidak dilahirkan untuk menjadi pekerja. Dan perasaan autonomi yang lengkap telah tinggal bersama saya.

Anda mungkin sedikit bimbang untuk melepaskan pekerjaan anda … Banyak orang. Sebilangan besar orang menyukai keselamatan gaji tetap. Sudah tentu, apabila anda menang besar dalam loteri anda, anda tidak perlu lagi tidur dengan keselamatan. Tetapi sehingga anda perlu membuang sebanyak mungkin wang untuk permainan anda untuk mempercepat proses kemenangan, sehingga anda dapat membebaskan diri selama-lamanya dari rantai pekerjaan (Just Over Broke). Anda boleh lakukan dengan melabur dalam beberapa sistem loteri yang saya gunakan dan cadangkan. Gunakan sistem saya. Beberapa pemenang berjaya mendapatkan tiket secara berterusan, tanpa mengeluarkan wang seperti Cheryl di sini:

Minggu 1 – menghabiskan $ 40 – memenangi $ 54
2 – “$ 60 -” $ 232 (tiket saya bebas dari tahap ini!)
3 – $ 30 – $ 128
4 – $ 30 – $ 12
5 – $ 30 – $ 10
6 – $ 30 – $ 46
7 – $ 60 – $ 612
8 – $ 20 – $ 3.300
9 – $ 30 – $ 85
10 – $ 60 – $ 5
11 – $ 20 – $ 210
12 – $ 60 – $ 126

Cheryl M.

Dapatkan semua maklumat mengenai sistem lotto ini secara percuma di laman web saya termasuk laporan 55 halaman percuma, penuh dengan petua hebat. Sistemnya bagus untuk semua jenis anggaran loteri. Anda tidak perlu mengeluarkan banyak wang untuk menang! Cubalah mereka hari ini!

Selamat Menang!

Steve Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *