Press "Enter" to skip to content

Strategi Perdagangan Bola Sepak Betfair

admin 0

Bola Sepak, atau Bola Sepak, adalah sukan paling popular di planet ini dan terdapat banyak orang yang menjana wang dari Betfair setiap hujung minggu.

Berniaga di pasaran ini jauh berbeza dengan yang disebut oleh perdagangan tradisional. Anda tidak boleh  XE88 Malaysia melihat berat wang atau trend untuk mengetahui kapan masuk dan keluar dari pasar. Kemungkinan dalam perlawanan bola sepak bereaksi terhadap acara di padang dan boleh bertindak balas secara besar-besaran. Gol atau kad merah akan menyebabkan perubahan besar, jadi penting untuk memastikan anda berada di sebelah kanan ini.

Salah satu strategi untuk memastikan anda berada di sebelah kanan perubahan tersebut adalah dengan meletakkan hasil Cabutan. Dalam perlawanan antara dua pasukan genap, peluang imbang akan meningkat secara besar-besaran setelah gol masuk. Contohnya, dalam pertandingan baru-baru ini antara Arsenal dan Manchester United, peluang meletakkan untuk seri adalah 3.5. Manchester United mendahului pada minit ke-30 dan peluang ini kini dapat disokong pada 5.1! Ayunan yang sangat besar yang akan menghasilkan banyak wang kepada banyak orang. Sudah tentu, anda perlu memastikan bahawa anda berjaya mencapai matlamat, jadi hanya perlu menggunakan strategi ini pada permainan yang nampaknya kemungkinan gol.

Strategi umum untuk digunakan pada permainan di mana tujuan tidak diharapkan adalah memperdagangkan pasar di bawah / lebih dari 2.5. Sekiranya anda kembali dalam pra-perlawanan Bawah 2.5, anda sering boleh beraksi selepas sepuluh minit pertama permainan kerana kemungkinan akan menurun dengan cepat hanya dalam sepuluh minit pertama. Sebagai contoh, dalam perlawanan yang sama antara Arsenal dan Manchester United, peluang Bawah 2.5 berada pada 2.04 untuk disokong sebelum dimulakan, pada minit ke-11 kemungkinan ini berada di 1.85. Sebilangan wang yang sangat cepat dan mudah dijana di sana!

Dengan semua strategi perdagangan bola sepak, pemilihan perlawanan sangat penting dan yang penting anda membuat kajian sendiri sebelum memasuki pasaran. Juga, seperti mana-mana pedagang sejati, anda mesti mempunyai strategi keluar atau menghentikan kerugian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *